Reconditionari Oltcit – Ateliere, mecanici, electricieni

Despre Noi Forumuri Forum Oltcit Romania Reconditionari Oltcit – Ateliere, mecanici, electricieni

• Acest subiect are 4 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 3 ani de Robertino.
Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Autor
    vsirbu
    Participant

Buna ziua. Eu zic c-ar fi un lucru bun ca in acest Subiect sa se posteze sugestii, referiri despe si la cei ce doresc si pot sa ajute oltcitarii cu reparatii sau reconditionari. Inca mai suntem oltcitari in Romania….

vsirbu
    Participant

Caut un mecanic in Cluj-Napoca sau imprejurimi pentru reconditionat Oltcit-ul meu 12 TRS. Nu doresc sa fie ca nou dar vreau sa pot trece ITP-ul si sa-l pot folosi, ocazional.

Robertino
    Keymaster

Doar cineva apropiat de CLuj iti poate raspunde.Intreaba-l pe Ilie Nicolae Sucala sau pe Bonda Dorin.Ei sunt din CJ

vsirbu
    Participant

Multumesc pentru raspunsul rapid. Contacte pentru cei 2 domni doar pe Facebook gasesc? Pe forum nu am vazut e-mail-uri sau numere de telefon. Eu nu am Facebook…. Ma puteti ajuta, va rog, cu date de contact?

Robertino
    Keymaster

Trebuie sa-i cauti pe FB.Din pacate nu pot sa-ti dau numerele de telefon fara acordul dumnealor.Dar o sa-i intreb.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.