ASOCIATIA OLTCIT FAN CLUB ROMANIA

Intalnirea nationala Asociatia Oltcit Fan  Club Romania  2020-Bucuresti 29 august

Dragi pasionati,

Tocmai s-a incheiat unul dintre evenimetele de referinta ale Asociatiei noastre. Spun de referinta, pentru ca va ramane un termen de comparatie pentru toate cele ce vor urma. Unii spun ca intalnirea de anul asta a fost un success, altii spun ca a fost un eveniment bine organizat si original, iar eu spun ca este doar inceputul unui sir de evenimente care ne vor face sa devenim uniti, puternici, vizibili, competitivi, admirati, invidiati, copiati.

Privind retrospectiv este clar ca tot ce s-a intamplat a fost un efort deosebit din partea organizatorilor dar si din partea tuturor participantilor. Au venit masini de la Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov Suceava, Targu Jiu, Valcea, Craiova si lista poare continua. Au fost participanti care au adus Oltciturile pe platforme doar ca sa fie alături de colegi iar altii au taiat tara in doua pentru a paricipa la intalnire. Au fost alaturi de noi cu gandul si inima si colegii care din motive obiective nu au putut participa la eveniment.

Oamenii, da, oamenii sunt cei mai importanti..toti pasionati de aceasta masina pe cale de disparitie..toti incercand sa tina aprinsa flacara unei marci care pentru fiecare reprezinta ceva..toti incercand sa se implice si sa ajute cat mai mult..toti frumosi, generosi, amabili, elaganti, distinsi..oameni extraordinari!

Am reusit sa facem tot ce ne-am propus: am gasit o locatie frumoasa, relaxanta si convenabila pentru cazare, unde chiar ne-am simtit bine. Am confectionat camasi, tricouri, sepci, stikere, sticle de palinca, suporti de numere de inmatriculare, roll-up, toate cu insemnele Asociatiei. Am stabilit un program al evenimentului pe care absolut toata lumea l-a respectat. Am invitat personalitati din lumea auto-retro care au certificat si legitimat reusita evenimetului nostru, apreciind la unison prestatia membrilor. Am efectuat o expozitie statica in Piata Constitutiei din Bucuresti si o parada in deplasare care, fara modestie va marturisesc, a atras privirile, admiratia, aplauzele si camerele foto ale trecatorilor si a celorlalti participant la trafic. Tot noi am organizat o cina festiva acompaniata de muzica buna si o tombola cu surprize placute, pentru toata lumea. N-am distrat la piscina alaturi de copii, am mancat mici si am baut bere, am socializat, am legat prietenii noi si le-am intarit pe cele existente.

Organizarea evenimentului a fost dificila si prin prisma contextului epidemiologic actual si ma refer aici la restrictiile impuse de autoritati. Paricipantii au respectat cu strictete aceste restrictii si au avut o conduita responsabila pe toata durata evenimentului, masca fiind practic nelipsita. Politia Romana, sesizata in mod abuziv, subversiv, tendentios, inutil si rau intentionat de un asa zis „fan Oltcit” pe care il cunoastem si pe care il vom trata ca atare, a efectuat controale la locatia unde am fost cazati dar si in Piata Constitutiei, felicitandu-ne pentru modul in care respectam masurile impuse de autoritati.

Masinile noastre dragi s-au miscat elegant, firesc si cu o prestanta specifica in traficul din Bucuresti, dovedind, o data in plus, ca cei apropape 40 de ani de existenta nu sunt decat un numar. Problemele tehnice au fost minore si remediate rapid in ciuda caniclulei care a facut ca la nivelul asfaltului sa se inregistreze aproximativ 55 grade. Felicitari celor care le intretin cu efort si pasiune.

Din discutiile avute cu reprezentantii Retromobil Romania participanti la eveniment s-a desprins necesitatea si dorinta membrilor Asociatiei de a infiinta o sectie Oltcit in cadrul Retromobil, asa cum si alte marci autohtone au. Asociatia Oltcit Fan Club are membri noi si este din ce in ce mai puternica si mai prezenta pe retelele de socializare. Site-ul Asociatiei www.oltcit-romania.ro ramane, alaturi de intalnirea organizata la Bucuresti, o reusita remarcabila a membrilor asociatiei.

La final, va voi spune ca dupa cum probabil ati observat, in mod deliberat, nu am mentionat nici un nume. Pe tot cuprinsul postarii mele am vorbit despre noi!

Noi, Asociatia Oltcit! Noi, uniti! Noi, puternici!

Va imbratisam si va multumim!

 

Articole:

 

Dollo-Oltcitarii în fața Casei Poporului, cu Citroenul străbunic al Oltcit-ului

Auto Motor si Sport

Zeci de exemplare Oltcit au defilat în weekend la București

 

 

Intalnirea nationala Asociatia Oltcit Fan Club Romania Covasna 2019

Intalnirea nationala Asociatia Oltcit Fan Club Romania Rasnov 2018